Strony: 1
Użytkownik
witajcie, pytanie moje, do której listy mieliśmy zrobić i jej to wysłać teraz?Lab 2 czy 3, bo z obliczeń wychodzi mi, że mieliśmy już 3 zajęcia, ale coś mi mówi, że tylko dwie listy mieliśmy robić.
Lab 1 i Lab 2
Tez tak myślałem. Dostałem od Zofii maila - wypisała spis braków, i że oceni dopiero po uzupełnieniu do poziomu lab 3
wczoraj udało sie jej wmówić zże wcale nie mieliśmy robić trzeciej labki ale ja i tak już mam ją ocenioną xP
Przesyłałem w czwartek lab1 i lab2, jeszcze tego samego dnia odpisała, że brakuje lab3.
Teraz trzeba już lab 4
ktos wie jak zrobić liste 4?brakuje mi funkcji main w pliku GUI.java,probowałem coś dopisać z poprzedniej listy, ale nie chce działac.z gory dzieki
Jak ktoś ma jakiś mega problem to mogę pomóc w projekcie czy to przez gg czy przed zajęciami.
Ostatnio edytowany przez Onegar (2012-12-04 09:26:11)
Spróbuj taką:
public static void main(String args[]) { java.awt.EventQueue.invokeLater(new Runnable() { public void run() { new GUI().setVisible(true); } } ); }
Raczej bym proponował robić metodą druga.Ze wstawkami kodu z metody pierwszej. Łatwiej milej i przyjemniej.
karlos napisał:Spróbuj taką:Kod: public static void main(String args[]) { java.awt.EventQueue.invokeLater(new Runnable() { public void run() { new GUI().setVisible(true); } } ); }
dzieki kolego, wszytko smiga :)