dzwoniłem dzisiaj w tej sprawie do dziekanatu, babki powiedziały, że wykładowca nie może ogłosić wyników w dniu poprawki, musi to zrobić wcześniej (nie podały jednak ile dni wcześniej - regulamin niestety też nie wspomina o tym ani słowa), uczelnia jest w stanie pomóc ale musi mieć jakiegoś maila od studenta, który kontaktował się z Makowskim w sprawie wyników i odpowiedzi nie dostał, powiedziały aby wysłać im takiego maila jako załącznik an one podeślą to do niego jeszcze raz jako "oficjalny list z uczelni". Ja takiego maila nie mam więc nic z tym nie zrobiłem, jeżeli ktoś chce może spróbować tylko jak to się na nim odbije gdy szanowny Pan prof z polibudy się o tym dowie? wiem też, że ma mocną pozycję na wsiz więc raczej i tak jesteśmy na przegranej pozycji...
Czyli koleś ma wyjebane, my możemy mu zrobić laske..
Wyników oczekujcie w sobotę. GN.
Edit: Proponuje osobie która wysłała tego maila do Maka. Przesłać tego maila do dziekanatu ale nie podpisywać się imieniem i nazwiskiem tylko Podpisać się np "Studenci" jako my wszyscy.
Ostatnio edytowany przez Onegar (2013-01-24 08:57:34)
własnie ... od ilu pkt. się zdaje bo nic z tej punktacji nie wynika.
Patrząc na wyniki z poprzedniego roku to trzeba było mieć 12 pkt. (licząc w to pkt. za obecność)
Ostatnio edytowany przez ShaguaR (2013-01-24 17:17:11)